info@karti.com.mk

S.O.S. FESTIVAL

јуни

15

700 мкд

20:00

Ракометно игралиште - Битола

                                                                                                           

S.O.S. FESTIVAL

С.О.С. фестивалот на домашната сцена ги носи Забрањено пушење (БиХ), кои годинава одбележуваат јубилејни 40 години од првиот студиски материјал „DAS IST WAS WALTER“, најдоброто од Игор Џамбазов придружуван од Гуру Харе со неговиот бенд и  Rootboy Selector.

С.О.С. фестивалот е закажан на 15 јуни, со почеток во 20:00 часот, на Ракометно игралиште во Битола.

Влезниците за С.О.С фестивалот во Битола се пуштени во продажба онлајн преку мрежата на mktickets.mk. и продажните салони на mktickets.mk во повеќе категории.