info@karti.com.mk

РК Вардар 1961 - РК Татран

февруари

10

150-200 мкд

18:00

СЦ Јане Сандански

РК Вардар 1961 - РК Татран

Натпревар од СЕХА лигата

Цените на билетите се следни:

Блокови 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15 и 16
Цена – 150 денари

А Блокови 2, 3, 5 и 6:
Цена – 200 денари