info@karti.com.mk

RELJA & NIKOLIJA

јули

28

700 мкд

00:00

Hangar Night Club, Ohrid

                                                                                                          

RELJA & NIKOLIJA

Hangar ви ги претставува едни од најпопуларните изведувачи во моментов и омилени на публиката, за прв пат на иста сцена Relja & Nikolija доаѓаат на подиумот во клуб Хангар. Очекувајте спектакл ! Бидете дел од најдобрите забави ова лето.
Резервации: 074 24 66 66 & 072 23 88 88