info@karti.com.mk

RASTA & VOYAGE

јули

31

900 мкд

00:00

Hangar Night Club, Ohrid

                                                                                                            

RASTA & VOYAGE

Hangar за Вас подготвува уште еден голем настан за паметење. Ви ги најавуваме, со големо задовослтво, најпопуларните артисти на балканот. RASTA & VOYAGE 
Резервации: 074 24 66 66 & 072 23 88 88