info@karti.com.mk

Претстава за деца

Работилницата на Дедо Мраз

16.12.2023. Мала сцена
11:00 и 13:30 часот
Режисер и сценарист: Љупка Јакимовска
Инспициенти : Љупчо Полизов, Драган Костадиновиќ, Марко Павлевски

Настапуваат:
Дедо Мраз: Невен Силјановски
Џуџе: Борко Биџовски
Ѕвончица: Александра Лазаровска Василевски/ Јаворка Витанова/
Пинокио: Шинаси Рамадан
Снежна Кралица: Десанка Поп Георгиевска-Глигориевиќ
Балерина:
Ветер: Трајко Јордановски
Месечина: Љупка Јакимовска