info@karti.com.mk

QUEEN SENSATION ВО СКОПЈЕ

ноември

24

1000-1800 мкд

20:00

Филхармонија

QUEEN SENSATION ВО СКОПЈЕ

ВЕЛИЧЕСТВОТО НА НАСЛЕДСТВОТО НА МУЗИЧКАТА ИКОНА НА ГРУПАТА QUEEN!
Бидете дел од магијата на музиката на групата Queen со QUEEN SENSATION, еден од
најдобрите трибјут бендови во светот. Од 2006 година, настапуваат ширум светот,
воодушевувајќи ја публиката во Бразил, Кина, Европа, Африка, Русија, Јужна Кореја и
многу повеќе. Подгответе се повторно да ја доживеете магијата на безвременските
хитови и изведби на Queen. Придружете ни се на ова извонредно музичко патување и
осетете ја моќта и сјајот на Queen. Дали сте подготвени за РОК?
Неповторливите QUEEN SENSATION, по големата турнеја во Кина со концерт и во
Скопје во салата на МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА.
24 НОЕМВРИ 2023, 20 ЧАСОТ.
Феноманален трибјут на безвременската магија на групата Queen.
Бидете дел од овој несекојдневен настан!!!
Ве очекуваме!!!!