info@karti.com.mk

Queen Real Tribute

април

22

500 мкд

20:00

Станица 26

Queen Real Tribute @ Stanica 26

Најголемиот Queen Real Tribute бенд ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот Станица 26 на 21.04.2022 и 22.04.2022 со почеток во 20:00 часот. Бенд кој свири концерти низ половина свет (само во Бразил одржаа повеќе од 70 концерти), и бенд кој работи на сите поголеми фестивали и Queen конвенции. Публиката ќе има можност да биде сведок на уште еден одличен концерт “Show must go on“, “We are the championis“, “I want to break free“, “Radio Ga Ga“, “We will rock you“, “Bohemian rhapsody...