info@karti.com.mk

Project Kalabalak 20.07.2024

Јули

20

300 мкд

21:00

Паркинг Орел, Радовиш

                                                   

 

                                                                                                                                      PROJECT KALABALAK

PROJECT KALABALAK 2024
Спремни за добра забава на отворено?!… 20 Јули е датумот на кој Радовиш повторно ќе биде главниот центар на случувањата во Македонија, и овој пат со оригинална атмосфера која ќе ја овозможат светските, но и домашни артисти.

Меѓу нив се:
Dj Cobe
Ivan Dimov
Dj Flowzy
Fecky Farris
ROMY JANSSEN (NL)

Придружете им се на оние кои знаат како да се забавуваат на подиум на една урбана уметност, каде ќе бидете сведоци на извонредни музички артисти, со чија креативност, интеракција и електронска, андерграунд музика, градот Радовиш ќе го трансформираат во ултра модерен центар, а пофалбите нема да изостанат!