info@karti.com.mk

Прилеп Фолк Фест 2023

јуни

01

200 мкд

20:30

НУЦК Марко Цепенков, Прилеп

Прилеп Фолк Фест 2023

ПРИЛЕП ФЕСТ објавува дека оваа година на 1-ви јуни ќе се одржи седмото издание на фестивалот во салата на  НУЦК „ Марко Цепенков “ – Прилеп.
Како минатите, така и оваа година Советот на фестивалот ќе ви претстави прекрасни македонски современи песни, испеани од најреномираните македонски и странски пејачи, а напишани од елитата на македонски автори.