info@karti.com.mk

   

ПОТОЧИЊА 2020 НА 21. И 22. МАРТ ВО МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ!

Најмили дечиња, весели другарчиња, Argeta Junior Ви го претставува најновото 17. издание на Детскиот фестивал Поточиња. Разиграни, распеани, на сцената единствени, нашите Поточиња се подготвени да приредат уште една голема забава. Со нетрпение очекуваме да ги претставиме новите песни и да ги презентираме изненадувањата наменети за целата публика.

ПОТОЧИЊА 2020 во Македонска опера и балет на 21. и 22. март со претстави од 11:00, 13:00 и 18:00 часот во двата дена. 

Пролетта нека започне со песна!