+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mk

Lord-Of-The-Dance

Lord Of The Dance

Април

11

800 мкд Скопје 20:00

ТЕКОВНИ НАСТАНИ

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА
22 февруари 2018

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

Распродадено

800
мкд
Нова Љубов
16 Февруари  2018

Нова Љубов

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

200
мкд
КОШАРКАРСКИ КУП 2018
16-18 февруари 2018

КОШАРКАРСКИ КУП 2018

Спортска Сала Јасмин

50
мкд
Вардарски Пастуви
17 февруари  2018

Вардарски Пастуви

Распродадено

300
мкд
САМСОН И ДАЛИЛА – БАЛЕТ
17 февруари  2018

САМСОН И ДАЛИЛА – БАЛЕТ

МОБ

300
мкд
Ужегнатост
17 февруари  2018

Ужегнатост

Детски театарски центар

300
мкд
Снежана и седумте џуџиња
17 февруари  2018

Снежана и седумте џуџиња

Драмски Театар

150
мкд
ДОН ЏОВАНИ
21 февруари  2018

ДОН ЏОВАНИ

МОБ

400
мкд
Вокална Магија
22 февруари  2018

Вокална Магија

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

300
мкд
Како да се ограби банка - Претпремиера
22 февруари  2018

Како да се ограби банка - Претпремиера

Драмски Театар

200
мкд
Првин ќе ме земеш, после ќе ме...
23 февруари  2018

Првин ќе ме земеш, после ќе ме...

Театар Комедија

300
мкд
Како да се ограби банка - Премиера
23 февруари  2018

Како да се ограби банка - Премиера

Драмски Театар

300
мкд
Дони Дарк
24 февруари  2018

Дони Дарк

Театар Комедија, мала сцена

300
мкд
Како да се ограби банка
24 февруари  2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Бракот е брак
26 февруари  2018

Бракот е брак

Театар Комедија

300
мкд
Kraftwerk 3D концерт во Скопје
27 Февруари  2018

Kraftwerk 3D концерт во Скопје

Вип арена Борис Трајковски

1000
мкд
Жена ми се вика Борис
27 февруари  2018

Жена ми се вика Борис

Распродадено

300
мкд
Лет над кукавичјото гнездо
27 февруари  2018

Лет над кукавичјото гнездо

Драмски Театар

200
мкд
Сон на летната ноќ
28 февруари  2018

Сон на летната ноќ

Театар Комедија

300
мкд
ЖИЗЕЛ
28 февруари  2018

ЖИЗЕЛ

МОБ

400
мкд
Како да се ограби банка
28 февруари  2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Вардарски Пастуви
03 март 2018

Вардарски Пастуви

Театар Комедија

300
мкд
Жена ми се вика Борис
08 март 2018

Жена ми се вика Борис

Театар Комедија

300
мкд
Женски Приказни
08 март 2018

Женски Приказни

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

400
мкд
Првин ќе ме земеш, после ќе ме...
10 март 2018

Првин ќе ме земеш, после ќе ме...

Театар Комедија

300
мкд
Нешто пропуштаме
12 март 2018

Нешто пропуштаме

Театар Комедија

300
мкд
Сон на летната ноќ
13 март 2018

Сон на летната ноќ

Театар Комедија

300
мкд
Laibach
27 март 2018

Laibach

МКЦ

600
мкд
Lord of the Dance
11 април 2018

Lord of the Dance

Vip arena Boris Trajkovski

800
мкд
GOGOL BORDELLO
29 мај 2018

GOGOL BORDELLO

МКЦ

500
мкд


САЛИ