info@karti.com.mk

ПЕТАР ГРАШО

декември

14

1500-2000 мкд

20:00

Филхармонија

ПЕТАР ГРАШО

Petar Graso

Најголемата актуелна хрватска пејачка ѕвезда, Петар Грашо, после навистина долго време ќе има свој солистички концерт и во Скопје. Иако насекаде во регионот Петар Грашо настапува во најголемите постоечки сали, ние организаторите одлучија да направат два ексклузивни и интимни концерти во најубавиот простор во Скопје, Македонската филхармонија. Концертите ќе се одржат на 13-ти, 14-ти и 15-ти декември со почеток од 20 часот, а влезниците се пуштени во продажба по цена од 1.500 денари, како и лимитиран број на ВИП влезници по цена од 2.000 денари. Ова е навистина уникатна можност, човекот кој ги има испеано хитовите „Ako te pitaju“, „Moje zlato“, „Utorak“, „Ko nam brani“ и уште многу други, и во моментов претставува хрватска институција, да го видите во интимен амбиент во Скопје.
Филхармонија, Почеток 20 часот.