info@karti.com.mk

ОБВИНИТЕЛКА - УРНЕБЕСНА ХИТ КОМЕДИЈА

септември

22

400 мкд

20:00

Национална опера и балет

ОБВИНИТЕЛКА - УРНЕБЕСНА ХИТ КОМЕДИЈА

22.09.2023, 20:00 часот

Национална опера и балет

Автор: Огнен Неделковски

Режија: Сашо Ристовски

Играат: Лидија Вукичевиќ, Магдалена Ризова - Черних, Сашо Ристовски

Костимографија: Елена Лука

Сценографија: Крсто Богојевски

Музика: Мишел Трајковски