info@karti.com.mk

NUCCI & 2 BONA

август

03

600 мкд

00:00

Hangar Night Club, Ohrid

                                                                                                         

NUCCI & 2 BONA

Hangar за Вас подготвува уште еден голем настан за паметење. Ви ги најавуваме, еден од најбараните извадувачи на Балканот, NUCCI, заедно со мегапопуларните 2BONA на заеднички концерт во Охрид
Резервации: 074 24 66 66 & 072 23 88 88