info@karti.com.mk

NOKAUT

јули

05

800 мкд

20:00

Антички Театар - Хераклеа, Битола

                                                                                                       

Во продажба влезниците за концертот на Нокаут и Брејк на Хераклеа во Битола.


Ова лето ќе биде посебно за Нокаут, затоа што ѝ се враќаат на една од најмагичните сцени во Македонија – битолската Хераклеа, со нивниот специјален гостин, а на некој начин и домаќин Дарко Гелев – Брејк.
Концертот е закажан за 5 јули,а влезниците се во продажба во мрежата на МК Тикетс.