info@karti.com.mk

Нокаут

август

05

300 мкд

20:00

Летна сцена Сиеста - Струга

Нокаут

Летото исполнето со македонска музика продолжува во Струга на @letnascenasiesta.Турнејата по повод 25 години Нокаут не престанува да нѐ мотивира да носиме позитива секаде каде што настапуваме!
Струга, знаете каде да нѐ најдете 😉