info@karti.com.mk

НОКАУТ UNPLUGGED

декември

03

1300-1500 мкд

20:00

Филхармонија

НОКАУТ UNPLUGGED

Да ја наполниме Македонска Филхармонија со љубов по четврти пат? 😃
Ние, а и Брејк сме за! А, вие?
3 декември, четврти акустичен концерт на Нокаут во Македонска Филхармонија.