info@karti.com.mk

НОКАУТ И АРЕА

јуни

20

500 мкд

21:00

Аква парк Аквабела Ресорт, Штип

Нокаут и Ареа

Почитувана публико,

Со огромна чест Ви ги најавуваме концертите на НОКАУТ Unplugged и АРЕА live во AQUABELLA Resort во Штип. 

Ве очекуваме на 20.06.2023, во 21:00 часот, да уживаме заедни ви безвременските хитови изведени од Нокаут и Ареа