info@karti.com.mk

Nirvana Real Tribute

ноември

28

200 мкд

20:30

Станица 26

Nirvana Real Tribute

Nirvana Real Tribute за прв пат во Скопје на 28.11.2019 во клубот Станица 26. Еден од најенергичните состави, бендот на своите настапи изведува песни од сите албуми на култниот состав Nirvana, како и од нивниот одличен „Unplugged“ концерт. Одлични маски, покрети и голема визуелна сличност со бендот Nirvanа, публиката ќе има можност да ужива во концерт полн со енергија и адреналин.