+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkНешто пропуштаме

март

12

300 мкд

20:00

Театар КомедијаНешто пропуштаме

nesto propustame - teatar komedija 

Приказна за театарска група која нема идеја за добри претстави и мора да прифати наметнати теми за да добие грант. Колку ниско човек може да падне за да се оствари проектот и како тоа ги исчашува нивните нормално, секојдневни пријателски односи...

Не п(р)опуштајте!