info@karti.com.mk

Нема струја за електричниот стол

мај

27

200 мкд

20:00

Театар Џинот

Нема струја за електричниот стол

АВТОР НА ТЕКСТ: Александар Секулов

РЕЖИСЕР: Дејан Пројковски

ДРАМАТУРГ: Сашо Димоски

СЦЕНСКИ ДИЗАЈН: Филип Коруновски

ВИДЕОДИЗАЈН И АНИМАЦИЈА: Борче Конзулов и Филип Коруновски

КОМПОЗИТОР И ИЗВЕДБА НА МУЗИКА ВО ЖИВО: Сашко Костов

КАМЕРИ: Данчо Стефков и Александар Костов 

ПРЕВОД: Дејан Пројковски

ЛЕКТОР: Весна Костовска

СУФЛЕР: Орхидеја Дукова

ИНСПИЦИЕНТ: Славиша Ѓорѓиев

ДИЗАЈН НА ПЛАКАТ: Филип Коруновски

 

УЛОГИ:

ОСУДЕНИОТ НА СМРТ: Васил Зафирчев

ЛЕОНАРД: Исидор Јованоски


ТЕХНИЧКИ РАКОВОДИТЕЛ: Никола Игнов

СВЕТЛО-ОПЕРАТОРИ: Марјан Тодоровски, Зоранчо Јордев

ТОН-ОПЕРАТОР: Славчо Коцев

ДЕКОРАТЕРИ: Игор Гаврилов, Хишам Латифов, Ѓоре Павлов, Јовица Стаменковски, Горан Димов 

РЕКВИЗИТ: Благој Илиев

ГАРДЕРОБЕР: Јулијана Ангеловска