info@karti.com.mk

Неле Карајлиќ

ноември

29

500 мкд

20:00

МКЦ

Д-р НЕЛЕ Карајлиќ - концерт за отворање на Таксират #20

Nele Krajlic - koncert za otvoranje na taksirat 

Организатор на настанот: Пасворд продукција

По 20 години легендата се враќа на сцена и доаѓа во Скопје со концерт за отворањето на јубилејниот ТАКСИРАТ #20 👉 Д-р НЕЛЕ КАРАЈЛИЌ на 29-ти ноември, во МКЦ! 

Долгата пауза од сценските настапи ја прекина годинава со турнеја во Канада и С.А.Д. па следуваше и неодамнешниот, спектакуларен концерт во Белград, а оваа зима на наше огромно задоволство, му посакуваме добредојде и во Скопје со концерт за кој Неле вели дека е своевидно „патување низ времето“ на коешто тој го претставува „целокупниот Неле“ и оној од „Забрањено пушење“ и оној од бендот „No smoking orchestra“ и некои нови остварувања.