info@karti.com.mk

Наташа Беквалац

јуни

26

600 мкд

21:00

А1 Арена Борис Трајковски

 

 

По долго време тишина Скопје се подготвува за новата концертна сезона, а по тој повод со особено задовoлство го најавуваме првиот ексклузивен концерт!

Во сабота на 26 јуни на просторот пред А1 Арената под отворено небо мразот ќе го скрши балканската дива и миленичка на сите генерации НАТАША Беквалац.