info@karti.com.mk

ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „САКАМ ДА БИДАМ...“

март

10

150 мкд

11:30

Skopje City Mall

Мој Театар Сити Театар

Театарска претстава

„САКАМ ДА БИДАМ”

10.03.2024 11:30часот

Кино Cineplexx – сала бр.6

Влез: 150 ден