info@karti.com.mk

Milica Pavlovic 30.07.2024

Јули

30

600 мкд

20:00

Плажа Горица 3 / поранешна Немо, Охрид

                                                                              

                                                                                                                          OHRID MUSIC WEEKEND

Подгответе се за второто издание на најдобриот летен настан OHRID MUSIC WEEKEND!!   


На 30 Јули на плажата Горица 3 / поранешна Немо ни гостува најголемата балканска ѕвезда Милица Павловиќ @senoritamilica


Влезниците се веќе достапни онлајн на www.karti.com.mk ,  и добро познатите продажни места ширум републиката!!!


Информации и резервации 077 532 999