info@karti.com.mk

МГЛА

септември

21

700 мкд

19:30

Македонски Културен Центар

MGLA + гости во Скопје

 

Врвот на копјето на Полската блек метал сцена доаѓа во Скопје во Септември.
Со кожни јакни, капуљачи и без лица, Мгла го носат со себе духот на најтемното подземје.
Нивниот последен албум Exercises in Futility е монументално ремек дело на безвременски блек метал.
Нема потреба од повеќе зборови, едноставно Мглата треба да се осети на своја кожа!
Martwa Aura I Dagorath се бендовите кои ќе го отвараат ова чудо.