info@karti.com.mk

Metallica Real Tribute

јануари

30

300 мкд

20:00

Станица 26

Metallica Real Tribute

Metallica 30.01.2020

 

Најголемиот европски METALLICA tribute проект доаѓа во Скопје во клубот Станица 26 на 30.01 (четврток). По одличните „Tribute“ концерти во клубот Станица 26, едицијата на Скопје „Тribute“ концерти ja продолжуваме со дефинитивно најдобрата европска реплика на METALLICA - Black. Metallica. Бендот ветува сетлиста од најдобрите песни на легендарниот бенд.The Ectasy of Gold, Hit the Lights, Creeping Death, The Four Horsman, For Whoom The Bells Tolls, Ride The Lighting, Blackened, Оne, Master of Pappets, Sanutarium, Nothing Else Matters.

Влезните билети се пуштени во претпродажба и се во ограничен број, публиката може да ги набави по цена од 300мкд.