info@karti.com.mk

МЕФ Енергетски Форум 2022

јуни

30

6150 мкд

09:00

Инекс Олгица

МЕФ Енергетски Форум 2022

30 јуни - 01 јули, 2022

Што е вклучено со вашата пропусница за учесници:

Пристап до сите конференциски сесии

Пристап до апликацијата за мрежно поврзување на телефони за да организирате состаноци и да воспоставувате нови врски

Пристап до ручеци и паузи за кафе во текот на целото времетраење на форумот

Пристап до сите извонредни можности за вмрежување со компании, експерти и владини претставници од областа на енергетиката

Материјали на форумот