info@karti.com.mk

MARDUK / VALKYRJA ВО СКОПЈЕ! 23.04.2019 МКЦ!

април

23

800 мкд

19:00

МКЦ

MARDUK / VALKYRJA ВО СКОПЈЕ! 23.04.2019 МКЦ!

 

Terrorvoid Promotions со особено црнило ви претставува!!!

После 11 години од нивниот легендарен концерт во Кастро, и после два откажани концерти, Marduk конечно во Скопје.
Панцер дивизијата од Шведска на нивниот трет дел од VIktoria турнејата доаѓа да ни објасни зашто се страв и трепет на светската блек метал сцена. 
Без помпи, без драми и играња. 
Чист блек метал холокауст како што требало да биде.
Valkyrja исто така промовираат нов албум и ке бидат идеалнно загревање пред Marduk.