info@karti.com.mk

Manu Chao - acoustic

септември

26

900 мкд

20:00

МКЦ

MANU CHAO – ACUSTIC

ТАКСИРАТ  ПРЕТСТАВУВА

Големиот Ману Чао со свој акустичен соло концерт

26.09.2022 во Младнискиот Културен Центар во Скопје

Првите 200 карти се по цена од 700 денари

 

Побрзај и заштеди за пиво