info@karti.com.mk

Македонија - Словенија

октомври

10

50-1200 мкд

20:45

Национална Арена Тоше Проески

 

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

-          Посебен ВИП влез

-          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

-          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

-          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

 

vip karti

 

Акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добиете на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.