info@karti.com.mk

Македонија - Естонија

февруари

20

100 мкд

20:15

А1 Арена Борис Трајковски


Кошаркарската репрезентација овој месец ќе ги започне квалификациите за Евробаскет 2021. Нашите најдобри кошаркари од А-тимот ќе ги бранат националните бои во А1 АРЕНА, Спортски центар „Борис Трајковски“, на 20.02.2020, со почеток во 20:15 часот.