info@karti.com.mk

Македонија - Бугарија

јуни

02

600 мкд

18:00

Хувефарма Стадион Разград

 

Важно*

За достава на физичките карти, задолжително е да ни ги испратите следниве податоци:

Име и презиме,

Дата на раѓање,

Број на пасош,

Адреса за испорака на картите,

Телефонски број за контакт.

на „info@karti.com.mk“. По добивање на овие податоци, картите ќе ги добиете  во вторник (31.05.2022) на адресата наведена за испорака.

Без бараните информации, нема можност за достава на картите за влез на натпреварот.