info@karti.com.mkМакедонија - Лихтенштајн

октомври

13

100-150 мкд

20:45

Национална Арена Филип II

Со еден документ за лична идентификација може да се купат максимум 5 карти. 

Доколку купите ВИП карта, акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добие на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.

vip karti