+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkLaibach

март

27

700 мкд

20:30

МКЦLAIBACH во МКЦ 

laibach concert vo skopje

Култните Laibach го претставуваат фантастичниот нов албум Also Sprach Zarathustra во Скопје на 27-ми март 2018! По три години, една од највлијателните групи од југословенските простори со убедливо најголем меѓународен успех, се враќа кај нас и тоа првпат во МКЦ, во многу поинтимна атмосфера од било кога досега.