info@karti.com.mk

Laibach

октомври

29

900-1200 мкд

20:30

А1 Арена Борис Трајковски

 

40 години Лајбах на Таксират #22 -

Едни од најпровокативните музичари на територијата на поранешна Југославија - Лајбах, се враќаат на бината на Таксират Фестивал! Под мотото “LOVE IS STILL ALIVE”, култниот словенечки колектив ќе прослави 40 години постоење во Скопје на 29-ти октомври - СЦ “Борис Трајковски”. Почеток на концертот е во 20:30 часот, а вратите се отвораат во 19 часот.


Согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.