+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkKREATOR / DECAPITATED I DAGOBA

јануари

23

1500 мкд

19:00

МКЦKREATOR / DECAPITATED I DAGOBА во Скопје!

KREATOR DECAPITATED DAGOBА - Метал Концерт - МКЦ

Terrorvoid Promotions со гордост, ви го претставуваат најмасивниот метал концерт до сега во Македонија.

Kreator, Decapitated I Dagoba на 23ти Јануари 2018 година, ке го збришат Скопје, во склоп на вториот дел oд Европската турнеја на Kreator за Gods of Violence.

Ова е концерт кој ке го одбележи 10 годишното постоење на Terrorvoid Promotions, и на кој не му треба многу претставување.

Kreator после повеќе од 10 години, повторно доаѓаат во Скопје да го промовираат својот последен албум Gods of Violence!

Со Decapitated I Dagoba како поддршка, ова е најава за МАСИВНО МРСЕН концерт!

Или со зборовите на Mille Petrozza:”Hordes! Do not miss this night of absolute aggression on our second European tour for »Gods Of Violence«! See you in the pit!”