info@karti.com.mk

Конференција Жени Претприемачки

декември

13

3000 мкд

10:00

Музеј на македонската борба

Конференција Жени Претприемачки

Во среда 13.12.2023 г. ќе се оддржи 6 - тата конференција "Жени претприемачки", во чиј склоп ќе се доделат наградите за овогодинешните лауреати во изборот "Жена на годината 2023".

Овогодишни говорници на настанот се: Мери Шешо, Лулзим Адили Луи, Наташа Поповиќ и Магдалена Христова, а истиот како и секоја година ќе биде збогатен и со други специјални гости, изненадувања и активности.

Дојдете заеднички да ја славиме жената, да се дружиме и да уживаме во неформалното споделување на знаења и искуства.

Картите по цена од 3000 денари, промотивно важат 1+1, што значи дека секоја купена карта важи за две лица.

За било какви дополнителни информации, пишете ни на: events@kasia.mk