info@karti.com.mk

Концерт на Влатко Лозаноски

август

02

650 мкд

19:00

Хотел Радика - Надворешен базен

Концерт на Влатко Лозаноски

На 2-ри август Лозано со натап во хотелскиот комплекс „Радика“ во Маврово! 

Еден од нашите најпопуларни пејачи, Влатко Лозаноски – Лозано на 2-ри август ќе одржи концерт во еден од најпознатите хотелски комплекси во нашата земја – хотел „Радика“ во Маврово.

На еден од најголемите национални празници, Лозано со неговиот бенд ќе одржат двочасовен концерт за сите љубители на добрата и квалитетна музика...

 „Километри“, „Јако, јако“, „Жена како ти“, „Сонце не ме грее“, како и новите песни „После полноќ“, „Ме нервираш“ ќе се пеат на еден глас со публиката која се очекува да дојде скоро од сите делови на Македонија.

Настапот на Лозано ќе биде покрај надворешниот дел на базенот и ќе започне во 19:00 часот.