info@karti.com.mk

Концерт на Tea Tairovic во Скопје

декември

16

800-1500 мкд

20:00

СЦ Јане Сандански

Концерт на Tea Tairovic во Скопје

Подговтвете се за големото финале за оваа 2023 година!!!

После големиот концерт на Ташмајдан, TEA TAIROVIC во знак на почит кон македонската публика го одбира Скопје за следна дестинација каде ќе одржи голем концерт и неповторливо целовечерно шоу „На една ноќ во Скопје“!!!

Сабота 16 декември

Арена ЈАНЕ САНДАНСКИ
Информации и резервации: 077 532 999