info@karti.com.mk

Концерт на NexTime

декември

17

600-1000 мкд

20:30

СЦ Јане Сандански

Концерт на NexTime

Почитувани,

Со гордост ви најавуваме

Голем концерт на групата која ја одбележа последната деценија на Македонското музичко небо. Македонскиот бренд Next Time на 17-ти декември со почеток во 20:00h часот во Спортски центар Јане Сандаски во Скопје, ќе оддржат концерт за паметење претставувајќи го нивниот последен албум “Мајка“.

Специјален гостин на настанот неповторливиот Лозано.

Next Time 17-ти Декември, спортски центар Јане Сандански.

Концерт од срце за Македонија