info@karti.com.mk

Концерт на Кристијан Каровски и Мими Дучева

декември

21

300 мкд

18:00

Piano Centre, Национална Опера и Балет

Концерт на Кристијан Каровски и Мими Дучева

~Дуо пијано~

Програма:
К.Дебиси
Е.Григ
С.Рахманинов

21.12.2023
18ч. Четврток
Piano Centre,
Национална опера и балет