info@karti.com.mk

Концерт на Илза Бафтијари и Шкељзен Бафтијари

декември

08

200 мкд

20:00

Музеј на македонската борба

Концерт на Илза Бафтијари и Шкељзен Бафтијари

Илза Бафтијари - виола
Шкељзен Бафтијари - пијано