info@karti.com.mk

КОНЦЕРТ НА БЛАГОЈ НАЦОСКИ-„ОД СКОПЈЕ ДО НЕАПОЛ“

декември

10

300 мкд

20:00

Национална Опера и Балет

КОНЦЕРТ НА БЛАГОЈ НАЦОСКИ-„ОД СКОПЈЕ ДО НЕАПОЛ“

10.12.2021/20.00 ч.
Концерт на Благој Нацоски – тенор
Гости: Билјана Јосифов- сопран и Владимир Саздовски – бас
Пијано придружба: Јанинка Невчева