info@karti.com.mk

КОНЦЕРТ „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА - ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” НА ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН

јули

24

300 мкд

20:30

Куршумли Ан

 

 КОНЦЕРТ „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА - ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” НА ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН

Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ ќе се одржи концерт насловен „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА
- ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” на ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН со својот бенд.

Аранжмани и адаптации: Гордан Спасовски

Концертот ќе се одржи согласно протоколите за одржување на настани и во продажба ќе бидат пуштени ограничен број на влезници кои ќе може да се купат пред почетокот на настанот на влезот на објектот по цена од 300 денари.

Генерален покровител: Град Скопје
Поддржувач: Министерство за култура