info@karti.com.mk

Концерт „CORE ‘NGRATO”

ноември

25

200 мкд

20:30

Фоаје на Национална опера и балет

Концерт „CORE ‘NGRATO”

Во рамки на 23-тото издание на манифестацијата „Есенски музички свечености“ 2022 ќе се одржи концерт „CORE ‘NGRATO” - Христо Арсовски – тенор, Јане Дунимаглоски - тенор, Ернес Ибраимовски- баритон, Андреј Наунов - пијано.