info@karti.com.mk

КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

мај

30

600-800 мкд

20:00

Македонска филхармонија

КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

 

Диригент: ВИКТОР МИТРЕВСКИ
Солист: БОРИС БЕРЕЗОВСКИ
Програма: 
С. Прокофјев: Концерт за пијано и оркестар бр. 1
Д. Шостакович: Концерт за пијано и оркестар бр. 2