info@karti.com.mk

Калиопи

ноември

26

1000-1200 мкд

20:00

Театар Џинот - Велес

КАЛИОПИ СО СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР

По многубројните концерти во регионот, а на покана од Народниот театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ од Велес, Калиопи подготвува вистинско музичко доживување за македонската публика. Концертот ќе се одржи на 26. ноември 2022 година, на големата сцена „Петре Прличко“, со почеток во 20.00 часот.

Организатор: Театар “Јордан Х. К. Џинот” - Велес