info@karti.com.mk

Игор Џамбазов и Guru Hare Band

октомври

21

1000-1500 мкд

20:00

Филхармонија

Игор Џамбазов и Guru Hare Band

Шеесет години Игор Џамбазов и „Првите триесет“ со неговиот вечен блуз-сопатник Гуру Харе концертно ќе ги прославиме на 21-ви Октомври (сабота) во Македонска Филхармонија, Скопје. На концертот ќе биде изведен новиот материјал од албумот “Првите триесет” и најголемите хитови на Игор Џамбазов и Гуру Харе.