info@karti.com.mk

Хладно Пиво

октомври

09

800 мкд

20:00

МКЦ

Хладно Пиво

Последна тура Hladno pivo
Еден од најзначајните панк-рок бендови во регионов најави последна серија настапи пред, како што велат подолга концертна пауза, а како дел и од исклучително успешната турнеја „35 за 35“ за три ипол децении постоење.
✊ Повеќе од доволно за задолжителен концерт во Скопје!
👉 9 октомври, МКЦ700 денари (ограничено за првите 200 билети)